Хогуортс Елате в магическия свят! |
|
| Новини за Дан | |
| | Автор | Съобщение |
---|
DrEaM_gIrL ЗаМеСтНиК ДиРеКтОрКа
Брой мнения : 150 Age : 30 Location : Лондон Registration date : 03.10.2007
| Заглавие: Новини за Дан Съб Окт 06, 2007 12:45 pm | |
| Тук пускайте новини за него! | |
| | | em4ity_love_harrypotter Грифиндор
Брой мнения : 65 Registration date : 07.10.2007
| Заглавие: Re: Новини за Дан Вто Окт 09, 2007 12:27 pm | |
| Даниел Алън Радклиф
Хари Потър Рождена дата: 23 юли 1989 Роден в квартал "Fulham", Лондон, Англия Зодия - Лъв Зодия според китайския хороскоп - Змия Коса - Кафява Очи - Сини Прякори – Дан, Дани, Ради Майка - Марша Грешъм Баща - Алън Радклиф Домашни любимци - 2 колита - Бинка и Негет Любимо число - 9 Любим цвят - зелено, черно, червено, златисто Любимо животно - вълк Любима напитка - Кока-Кола Любим сладкиш - Марс Любим десерт - ванилов сладолед с шоколадов сироп Хобита – писане на разкази ("Бих искал да стана писател, но съм много мързелив, щом стане дума за писане."), четене, тичане, гимнастика, PlayStation. "Моите страсти са киното и музиката". Любима музика - Dido, Stereophonix, U2, REM Любими книги – "Цветът на магията", "Фантастична светлина" (Тери Пратчет), "Пътеводител на галактическия стопаджия" (Дъглас Адамс), "Cirque Du Freak" (Дарън Шан), "Holes" Любими учебни предмети – английски език, физкултура и точните науки. "Рисуването също, макар че никак не ме бива там. Направо съм ужасен художник, не мога да направя свестен кръг." Любим филм - "Мулен Руж", "Аполо 13", "Влюбеният Шекспир", първият черно-бял филм, който е гледал е "12 разгневени мъже" Любими актриси - Джулия Робъртс, Камерън Диаз, Катрин Зита Джоунс, Кейт Уинслет, Кейт Хъдсън Любими актьори - Тим Робинс, Бен Стилър, Антани Хопкинс, Ед Харис, Робърт де Ниро, Том Ханкс Любимо ТВ шоу - Сем. Симсън и кеч (но само ако родителите му разрешат) Спортни любимци - кеч (обича Скалата), Формула 1, Футбол ("Не играя футбол, но съм поддръжник на „Фулъм”, тъй като живея много близо до стадиона, на който те играят.") и Хамбал Любим супергерой - Спайдърмен Мрази - математика, френски език, сладкиши и кексове Най-честа фраза – "Cool!" (яко, готино) Любима Хари Потър книга - 2ра Любим герой от книгите за Хари Потър - Хагрид и сем. Уизли Любимо име от книгите за Хари Потър - Волдемор. "Харесва ми как звучи, макар че може би не трябваше да го казвам." Любима сцена от "Философският камък" – сцената с шаха ("Декорът е фантастичен!") Магическа способност, която иска да притежава – да става невидим Как се справя със славата – "Аз съм си напълно нормален човек. Ходя на училище, когато не съм на снимки, излизам с приятели, ходя на кино – всичко, което обикновените тийнейджъри правят." Едни от най-лошите неща в славата – даването на автографи ("Всъщност не самото даване на автографи, а това че името ми е твърде дълго.") и това че "повечето почитатели искат да се запознаят с Хари, а не с Дан" Вярва ли в магията – "Винаги съм вярвал в магията – сто процента!" Филми, в които е участвал освен "Хари Потър" – "Дейвид Копърфийлд" и "Шивачът от Панама" | |
| Заглавие: Re: Новини за Дан Вто Окт 09, 2007 12:28 pm | |
| Даниел се кикоти по време на първите си секс сцени Публикувано на 14.09.2007 от Андрей След като се съблече гол в театралната постановка на "Екуус" от Питър Шафър, сега той губи и своята "филмова девственост". Ролята му в австралийската продукция "December Boys" е първият му ангажимент в киното след известността и милионите, които натрупа като Хари Потър. Преди премиерата на филма във Великобритания и САЩ днес Радклиф коментира, че снимането на актовите сцени във филма е предизвикало смеха му и определено не е секси: "Забавно е. Установих, че е доста трудно да престана да се кикотя - казва той. - Ако съм се притеснявал, то е било свързано с това дали ще получа ерекция, дали ще изглежда секси, няма ли да е малко нелепо. Всъщност установих, че изобщо не е секси." Партньорката му Тереза Палмър обаче имала повече опит с подобни сцени - също като героинята й. "Бях нервен и тя ме напътстваше" - спомня си Даниел, който по време на снимките бил още само на 16. Филмът разказва за четирима поотраснали питомци на австралийско сиропиталище - като Радклиф е най-големият от тях, - които са изпратени на почивка край брега на океана, почти изгубили надежда, че някой ще ги осинови. Премиерата на филма е днес. Тук може да гледате реклама на филма. Очаквайте скоро снимки и отзиви за филма. Източник netinfo. | |
| Заглавие: Re: Новини за Дан Вто Окт 09, 2007 12:33 pm | |
| Даниел ще участва и в последните два филма Публикувано на 02.03.2007 от Андрей
Даниел Радклиф официално е подписал договорите за участие в последните два филма за Хари Потър - "Хари Потър и Нечистокръвния принц" и "Хари Потър и Смъртоносните светии". Снимките на шестия филм от поредицата ще започнат през Септември 2007. За момента не се знае дали Рупърт Гринт и Ема Уотсън ще се завърнат като Рон и Хърмаяни, въпреки че Рупърт официално е изявил желание да го направи. Новината ни изпрати Qsnovidec. | |
| Заглавие: Re: Новини за Дан Вто Окт 09, 2007 12:35 pm | |
| Даниел разказва за участието си в пиеста Екуус Публикувано на 03.02.2007 от Андрей
Вече видяхме промоционалните снимки на Даниел Радклиф от предстоящата постановка Екуус. Те ясно ни показват различна страна на Даниел (който играе главната роля в пиесата) като някои ги приеха доста изненадващо. На въпрос, дали не се притеснява, Даниел каза, че за него няма проблем да изиграе ролята гол: "Екуус е пиеса в традиционен стил. Голите сцени са част от нея. Не мога да я изиграя с обути панталони. Просто ще бъде безмислено. Вече няколко пъти сме правили репетиция на сцената. Изобщо не се притеснявам. Нищо не може да ме спре да си сваля дрехите, щом ролята ми изисква това. Ключът за добрия актьор, е да се освободиш от всички задръжки, да станеш свободен и безстрашен. Чувствам се добре относно тялото ми. Не напълно разбира се, никой на мойте години не се чувства. За по-сигурно ходих на фитнес. Много от актьорите, на които се възхищавам, например Гари Олдман (Сириус Блек) са се събличали голи." | |
| Заглавие: Re: Новини за Дан Вто Окт 09, 2007 12:36 pm | |
| Даниел така, както никога досега не сте го виждали Публикувано на 31.01.2007 от Андрей Появиха се няколко горещи снимки на седемнадесет годишния Даниел Радклиф. Фотосесията съдържа 7 промоционални снимки и е от западната пиеса "Екуус", в която Даниел е главният герой. Дами, ако в момента сте станали преди да влезете в галерията е желателно първо да седнете. Снимките не се препоръчват на детската аудитория. | |
| | | | em4ity_love_harrypotter Грифиндор
| Заглавие: Re: Новини за Дан Вто Окт 09, 2007 12:38 pm | |
| Йейц разказва за актьрския образ на Даниел Публикувано на 12.12.2006 от Андрей
В интервю за ветсник "Newsweek", Дейвид Йейц разказва за израстването на Даниел Радклиф като актьор. Ето какво каза Йейц за Даниел: "Затрупвах Дан с доста работа. Той е много инициативна личност, много ведър и доста чувствителен. Аз просто му помагам да раздвижи тези неща. Може да видите решителноста и амбицията му, като той се променя доста бързо. Нямам търпение хората да видят какво е постигнал. Най-важното нещо на екранта са актьорите. Ако изпълнението не е истинско, специалните екефти за милиони долари заснети зад актьора няма да струват нищо. В интернет пространството се носи информацията, че покрай Коледа ще разберем нещо ново за седмата книга. Следете сайта редовно за да не изпуснете датата на излизане на книга 7 или пък заглавието й. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Новини за Дан | |
| |
| | | | Новини за Дан | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |